آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,826,431
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,345,492

1.

اثر استفاده از عصاره جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و گیاه میموزا (Acacia mearnsii) در دباغی پوست ماهی خاویاری سیبری (Acipenser baerii)

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 11-19
معظمه کردجزی؛ زهرا نهرکارون؛ بهاره شعبان پور؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی

2.

اثر افزودن نانولیپوزوم‌های حامل روغن ماهی بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت تغذیه‌ای همبرگر با چربی کاهش‌یافته طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتی‌گراد)

دوره 12، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 143-162
سادنا قوطوری؛ سید مهدی اجاق؛ مریم حسنی؛ علیرضا عالیشاهی؛ شیرین حسنی

3.

اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی‌گراد)

دوره 4، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 53-70
سید مهدی اجاق؛ سوری سوری؛ معظمه کردجزی؛ حجت میرصادقی

4.

اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 45-57
علیرضا عالیشاهی؛ دانیال بیکی؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی

5.

اثر کیتوزان بر شاخص‌های ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگه‌داری شده در فریزر

دوره 9، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 81-88
سیده مریم دانشور؛ علیرضا عالیشاهی؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی

6.

ارزیابی ترکیب شیمیایی، تغییرات رنگی و بازدهی فیله با افزایش وزن ماهی قزل آلای رنگین کمان ((Oncorhynchus mykiss

دوره 7، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 21-30
سید مهدی اجاق؛ افشین عادلی

7.

ارزیابی خصوصیات فیلم‌ دولایه آگار/ کازئینات سدیم حاوی نانوذرات اکسید روی

دوره 7، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 41-51
زهرا غفوری آهنگر؛ پرستو پورعاشوری؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبان پور

8.

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم

دوره 10، شماره 3، مهر 1400، صفحه 49-63
میترا احدی فر؛ سید مهدی اجاق؛ سید حسین حسینی فر؛ معظمه کردجزی؛ محمد علی خانلر؛ علیرضا عالیشاهی

9.

ارزیابی روش سطح پاسخ بر تغییرات نقطه ذوب و دمای ژله‌ای کاراگینانflagelliformis Hypnea

دوره 12، شماره 3، مهر 1402، صفحه 147-158
محمد رضا انتصاریان؛ سید مهدی اجاق؛ معظمه کردجزی

10.

استخراج فیکوسیانین از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و ارزیابی پایداری نانولیپوزوم‌های حامل رنگدانه در برابر شرایط محیطی

دوره 11، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 18-30
مهین ریگی؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ شیرین حسنی

11.

بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 5، شماره 2، تیر 1395، صفحه 95-110
شهلا علیزاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی

12.

بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 11-26
انیسه جمشیدی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبان پور؛ سعید کاظمی نیا

13.

بررسی جایگزینی سدیم استات به وسیله کیتوزان های مختلف در فیله‌ی فیل‌ماهی(Huso huso) طی نگهداری در یخچال (C°1±4)

دوره 6، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 1-11
علی احمدی؛ علیرضا عالیشاهی؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی

14.

بررسی میزان اکسیداسیون چربی در ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss حاوی عصاره جلبک قهوهای Iyengaria stellataطی نگهداری در دمای -18درجه سانتیگراد

دوره 6، شماره 3، آبان 1396، صفحه 27-35
امید اسدی؛ معظمه کردجزی؛ بهاره شعبانپور؛ سید مهدی اجاق؛ انیسه جمشیدی

15.

تعیین موثرترین اسانس در جلوگیری از رشد باکتری‌ها و تاثیر آن بر خصوصیات فیلم پروتئینی حاوی نانوسلولز باکتریایی

دوره 13، شماره 4، دی 1403، صفحه 212-226
اعظم صیامیان؛ سید مهدی اجاق؛ مهدی عبدالهی؛ علیرضا عالیشاهی؛ ایمان عسگری

16.

مقایسه تاثیر افزودن نانوذرات مختلف بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم پروتئینی استخراج شده ازفانوس ماهی

دوره 12، شماره 4، دی 1402، صفحه 37-50
اعظم صیامیان؛ سید مهدی اجاق؛ مهدی عبدالهی؛ علیرضا عالیشاهی



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب