آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,817,477
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,338,479

1.

اثر افزودن نانولیپوزوم‌های حامل روغن ماهی بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت تغذیه‌ای همبرگر با چربی کاهش‌یافته طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتی‌گراد)

دوره 12، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 143-162
سادنا قوطوری؛ سید مهدی اجاق؛ مریم حسنی؛ علیرضا عالیشاهی؛ شیرین حسنی

2.

اثر پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) روی محیط‏ کشت باکتری

دوره 4، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 93-109
حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ مریم صالحیان؛ رضا صفری

3.

اثرعصاره سیر و لیمو برکیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) کمان بسته‏بندی شده در خلاء طی نگه‏داری در یخچال

دوره 4، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 79-92
حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ سیدمهدی اجاق

4.

اثر غلظت عصاره های سیر و لیمو بر خواص ارگانولپتیک تخم نمک سود ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) طی نگهداری دریخچال

دوره 4، شماره 3، آبان 1394، صفحه 63-75
حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ رضا صفری

5.

اثر کیتوزان بر شاخص‌های ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگه‌داری شده در فریزر

دوره 9، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 81-88
سیده مریم دانشور؛ علیرضا عالیشاهی؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی

6.

اثر نمک کروم بر کیفیت چرم تهیه شده ازپوست ماهی خاویاری گونه سیبری( Acipenser baerii )

دوره 8، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 41-51
معظمه کردجزی؛ مریم احمدی؛ بهاره شعبان پور؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی

7.

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم

دوره 10، شماره 3، مهر 1400، صفحه 49-63
میترا احدی فر؛ سید مهدی اجاق؛ سید حسین حسینی فر؛ معظمه کردجزی؛ محمد علی خانلر؛ علیرضا عالیشاهی

8.

استخراج ژلاتین از پسماند فرآوری آبزیان با رویکرد مصارف خوراکی

دوره 13، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 175-188
میلاد زعفرانی تبریزی؛ سید مهدی اجاق؛ معظمه کردجزی؛ مظاهر قلی پور ملک آبادی؛ علیرضا عالیشاهی؛ الکساندر سیفالیان

9.

بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 5، شماره 2، تیر 1395، صفحه 95-110
شهلا علیزاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی

10.

بهینه‌سازی استخراج پروتئین‌های تشکیل دهنده ژل و کلاژن هیدرولیز شده از فانوس ماهی گونه Benthosema pterotum با یک رویکرد بیوریفاینری

دوره 13، شماره 2، تیر 1403، صفحه 157-175
محسن کاظمی؛ سید مهدی اجاق؛ مهدی عبدالهی؛ علیرضا عالیشاهی

11.

تعیین موثرترین اسانس در جلوگیری از رشد باکتری‌ها و تاثیر آن بر خصوصیات فیلم پروتئینی حاوی نانوسلولز باکتریایی

دوره 13، شماره 4، دی 1403، صفحه 212-226
اعظم صیامیان؛ سید مهدی اجاق؛ مهدی عبدالهی؛ علیرضا عالیشاهی؛ ایمان عسگری

12.

مقایسه تاثیر افزودن نانوذرات مختلف بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم پروتئینی استخراج شده ازفانوس ماهی

دوره 12، شماره 4، دی 1402، صفحه 37-50
اعظم صیامیان؛ سید مهدی اجاق؛ مهدی عبدالهی؛ علیرضا عالیشاهی



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب