آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,573
تعداد مشاهده مقاله8,909,167
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,436,244

1.

اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 31-46
شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

2.

اثر انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه بالنگو

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 15-30
عاکفه ضامنی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهران اعلمی؛ فخرالدین صالحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب