آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها640
تعداد مقالات6,663
تعداد مشاهده مقاله9,118,714
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,579,376

1.

اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 111-124
شیوا شفیعی؛ مهران اعلمی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سید سهیل امیری

2.

بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز

دوره 15، شماره 2، تیر 1402، صفحه 49-68
سید سهیل امیری عقدایی؛ راحیل رضایی؛ مرجان رجب پور؛ رضا کاراژیان؛ جواد یوسفی

3.

تأثیر صمغ زانتان و موسیلاژ دانه‌های اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ

دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 85-100
سمیرا شکیبا؛ مرتضی خمیری؛ سهیل امیری؛ راحیل رضایی

4.

تأثیر صمغ زدو و نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت سس کچاپ

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 147-157
راحیل رضایی؛ سید سهیل امیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب