
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 640 |
تعداد مقالات | 6,663 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,118,714 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,579,376 |
1. | اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگیهای خمیرابه و کیک برنج | |
دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 111-124 | ||
شیوا شفیعی؛ مهران اعلمی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سید سهیل امیری | ||
2. | بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز | |
دوره 15، شماره 2، تیر 1402، صفحه 49-68 | ||
سید سهیل امیری عقدایی؛ راحیل رضایی؛ مرجان رجب پور؛ رضا کاراژیان؛ جواد یوسفی | ||
3. | تأثیر صمغ زانتان و موسیلاژ دانههای اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ | |
دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 85-100 | ||
سمیرا شکیبا؛ مرتضی خمیری؛ سهیل امیری؛ راحیل رضایی | ||
4. | تأثیر صمغ زدو و نشاسته مقاوم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت سس کچاپ | |
دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 147-157 | ||
راحیل رضایی؛ سید سهیل امیری | ||