
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 641 |
تعداد مقالات | 6,680 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,128,137 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,583,187 |
1. | اثر افزودن نانولیپوزومهای حامل روغن ماهی بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت تغذیهای همبرگر با چربی کاهشیافته طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتیگراد) | |
دوره 12، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 143-162 | ||
سادنا قوطوری؛ سید مهدی اجاق؛ مریم حسنی؛ علیرضا عالیشاهی؛ شیرین حسنی | ||
2. | بهینهسازی ریزپوشانی روغن ماهی در پوشش کازئینات سدیم، مالتودکسترین، کنستانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاحشده به روش طرح مخلوط | |
دوره 12، شماره 3، مهر 1402، صفحه 171-192 | ||
مریم حسنی؛ مهین ریگی؛ شیرین حسنی؛ معظمه کردجزی | ||