آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,828,065
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,345,838

1.

تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 47-58
روح انگیز سپهری؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ فاطمه پورجاجی

2.

تاثیر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر خواص شیمیایی و حسی دونات سرخ شده

دوره 4، شماره 2، آذر 1391، صفحه 29-43
فاطمه پورجاجی؛ مهدی کریمی؛ حمید توکلی پور؛ زهرا شیخ الاسلامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب