
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 628 |
تعداد مقالات | 6,539 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,828,076 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,345,882 |
1. | تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری | |
دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 47-58 | ||
روح انگیز سپهری؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ فاطمه پورجاجی | ||
2. | تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن | |
دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 23-36 | ||
زهرا حسن نژاد؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ محمود صوتی خیابانی؛ سید هادی پیغمبردوست؛ هانیه رسولی پیروزیان | ||