آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها642
تعداد مقالات6,678
تعداد مشاهده مقاله9,127,001
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,582,604

1.

Physico-chemical characteristics of wild plum fruits (Prunus spinosa L.)

دوره 3، شماره 3، مهر 2009، صفحه 89-92
Y. Erturk؛ S. Ercisli؛ M. Tosun

2.

Variations in antioxidant capacity of nectarine fruits (Prunus persica cv. red-gold) affected by harvest date

دوره 5، شماره 3، مهر 2011، صفحه 311-318
Y. Ghasemi؛ A. Ghasemnezhad؛ S. Atashi؛ K. Mashayekhi؛ M. Ghorbani

3.

اثرات استفاده از جلبک اسپیرولینا بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و برخی آنزیم‌های سیستم ایمنی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

دوره 11، شماره 4، دی 1402، صفحه 53-72
کریم چشم براه؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی؛ صیاد سیف زاده

4.

اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و استونی برگ زیتون بر ماندگاری روغن سویا

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 33-47
حسین جلالی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ عبدالرضا محمدی نافچی؛ محمد کاظمی الموتی

5.

اثر پوشاندن میوه قبل از برداشت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت انار رقم شیشه کب

دوره 25، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 139-152
فرزانه حامدی سرکمی؛ فرید مرادی نژاد؛ مهدی خیاط

6.

اثر سدیم‌نیتروپروساید بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی مرزه (Satureja khuzestanica) تحت رژیم‌های کم آبیاری

دوره 24، شماره 3، آذر 1396، صفحه 55-70
حسین گرگینی شبانکاره؛ سارا خراسانی نژاد

7.

اثر سدیم نیتروپروساید بر صفات رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی سیب زمینی رقم آگریا تحت تنش شوری در شرایط درون شیشه‌ای

دوره 26، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 155-167
ژیلا محمدی؛ علیرضا مطلبی آذر؛ فریبرز زارع نهندی؛ علیرضا تاری نژاد؛ غلامرضا گوهری

8.

اثر سمیت یونی کلرید سدیم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه نعناع سبز(Mentha spicata L.)

دوره 22، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 17-34
زهرا صفری محمدیه؛ محمد مقدم؛ بهرام عابدی؛ لیلا سمیعی

9.

اثر فواصل آبیاری بر شاخص‌های رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی سرخارگل (Echinaceae purpurea (L.) Monch) تحت محلول‌پاشی اسیدهیومیک

دوره 12، شماره 3، آذر 1398، صفحه 101-120
حسین گرگینی شبانکاره؛ سارا خراسانی نژاد؛ مرتضی صادقی؛ پونه ابراهیمی

10.

ارزیابی اثرات محلول‌پاشی گلایسین بتائین و اسیدسالسیلیک بر آثار مخرب تنش خشکی در گیاه داروئی نیل

دوره 31، شماره 4، دی 1403، صفحه 43-68
زینب شیخ؛ صدیقه اسماعیل زاده بهابادی؛ زینب محکمی

11.

ارزیابی برخی ترکیبات زیست فعال و فعالیت آنتی‌ اکسیدانی عصاره متانولی برگ و میزان اسانس گل ارقام مختلف گیاه داوودی

دوره 25، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 133-143
محبوبه سادات هدایی؛ مهدی رحیم ملک؛ احمد ارزانی

12.

ارزیابی فعالیت های زیست‌شناختی اسانس و عصاره های صمغ گیاه وشا (Dorma ammoniacum D. )

دوره 27، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 211-225
محسن مظاهری تهرانی؛ رحمان حسین زاده؛ مریم مهاجرانی؛ محمود تاجبخش؛ صمد نژاد ابراهیمی

13.

ارزیابی فنل کل، فلاونوئید و پتانسیل آنتی اکسیدانی اندام های مختلف دو جنس Papaver و Glaucium جمع آوری شده از نقاط مختلف ایران

دوره 26، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 195-214
آرزو شقاقی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ صمد نژاد ابراهیمی؛ علی سنبلی

14.

بررسی اثرات تنش خشکی و محلول‌پاشی با اسیدآبسیزیک بر عملکرد، ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی اسطوخودوس (Lavandula angustifolia cv. Organic Munstead)

دوره 14، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 65-82
حسین گرگینی شبانکاره؛ سارا خراسانی نژاد؛ حسن سلطانلو؛ وحید شریعتی

15.

بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی

دوره 6، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 19-35
محمد حجتی؛ زهرا هاشمی؛ محمد طاهانژاد

16.

بررسی پراکنش و تنوع فیتوشیمیایی گونه های دارویی رز (Rosa spp.) در شمال غرب ایران

دوره 24، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 31-45
بهمن حسینی؛ شهلا شامه؛ ابوالفضل علیرضالو

17.

بررسی تاثیر رقم و روش استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌ هسته چند رقم خرمای استان بوشهر

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 1-16
زکیه احمدی؛ حسن برزگر؛ محمد حجتی؛ بهزاد ناصحی

18.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی روغن سیاه دانه ایرانی استخراجی با پرس سرد و سوکسله

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 89-101
شیوا ودائی؛ اعظم اعرابی

19.

بررسی صفات بیوشیمیایی و عملکرد مرزه (Satureja hortensis L.) و شنبلیله (Trigonella foenum- greacum L.) در شرایط کشت مخلوط در رقابت همزمان با علف‌های هرز

دوره 28، شماره 4، دی 1400، صفحه 1-23
هادی میرنعمتی؛ فائزه زعفریان؛ وحید اکبرپور

20.

بررسی فیتوشیمیایی عصارۀ متانولی سرشاخۀ گلدار و میوۀ زالزالک (Crataegus spp.) در جنگل‌های سراب گیان

دوره 13، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 99-110
مهتاب صالحی؛ رمضان کلوندی

21.

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی

دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 69-90
مونا فلاح شجاعی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مرتضی خمیری

22.

بررسی فعالیت پری-بیوتیکی پلی ساکاریدهای استخراج شده از بلوط

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 53-66
مهرنوش تدینی؛ محمود شیخ زین الدین؛ صبیحه سلیمانیان زاد

23.

بررسی کاربرد نانوکود آهن و روی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه بالنگو (Lallemantia royleana Benth)

دوره 30، شماره 3، مهر 1402، صفحه 197-216
عقیل مددی پایین رودپشتی؛ وحید اکبرپور؛ محمدعلی بهمنیار؛ محبوبه آشناور

24.

بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز

دوره 16، شماره 3، مهر 1403، صفحه 79-99
فرزانه طاهری منش؛ محمد حجتی؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ بهروز علیزاده بهبهانی

25.

بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 95-110
علیرضا مهرگان نیکو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی طاهری؛ مهران اعلمی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب