آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,819,151
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,340,633

1.

Assessment of agro-physiological traits for salt tolerance in drought-tolerant wheat genotypes

دوره 7، شماره 3، تیر 2013، صفحه 437-454
M. Sharbatkhari؛ S. Galeshi؛ Z.S. Shobbar؛ B. Nakhoda؛ M. Shahbazi

2.

Chlorophyll meter – a decision-making tool for nitrogen application in wheat under light soils

دوره 10، شماره 3، مهر 2016، صفحه 289-302
M.M. Akhter؛ Akbar Hossain؛ Jagadish Timsina؛ J.A. Teixeira da Silva؛ M.S. Islam

3.

Comparing the sustainability of protective agricultural ecosystems based on energy efficiency indicators in wheat, barley and cotton crop rotation (case study: Birjand)

دوره 11، شماره 1، مهر 2023، صفحه 23-34
Hamed Javadi؛ Mohammad Hadi Moslehi

4.

Determination of kinetic parameters for potassium uptake by wheat at different growth stages

دوره 4، شماره 1، فروردین 2010، صفحه 33-40
G.A. Roshani؛ G. Narayanasamy

5.

Effect of exogenous application of ascorbic acid on physiological and biochemical characteristics of wheat under water stress

دوره 10، شماره 4، دی 2016، صفحه 579-596
E.M. Hafez؛ H.S. Gharib

6.

Effect of Kappaphycus alvarezii (Doty) Doty ex silva. extract on grain quality, yield and some yield components of wheat (Triticum aestivum L.)

دوره 3، شماره 2، تیر 2009، صفحه 97-101
S.T. Zodape؛ S. Mukherjee؛ M.P. Reddy؛ D.R. Chaudhary

7.

Effect of L-threonine and NSP-degrading Enzyme on the Performance, Intestinal Morphometry and Immunocompetence of the Broiler Chickens Fed Wheat-based Diet during the Starter Period

دوره 9، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 7-18
SM Hoseini؛ MR Akbari؛ MH Alzawqari؛ H Mehrban؛ A Moharrery

8.

Effects of genotype and environment on breadmaking quality in wheat

دوره 5، شماره 1، فروردین 2011، صفحه 71-82
S. Denčić؛ N. Mladenov؛ B. Kobiljski

9.

Effects of post-anthesis heat stress and nitrogen levels on grain yield in wheat (T. durum and T. aestivum) genotypes

دوره 2، شماره 3، شهریور 2008، صفحه 257-268
A. Modhej؛ A. Naderi؛ Y. Emam؛ A. Aynehband؛ Gh. Normohamadi

10.

Effects of Supplemental Zinc in a Wheat-Based Diet on Performance, Intestinal Viscosity, Immune System and Lipid Peroxidation of 21-Day Old Broiler Chickens

دوره 5، شماره 1، شهریور 2017، صفحه 7-15
G Dibaiee-nia؛ MR Akbari؛ S Karimi

11.

Efficiency of nitrogen fertilization in spring wheat

دوره 10، شماره 4، دی 2016، صفحه 447-456
A. Szmigiel؛ M. Kołodziejczyk؛ A. Oleksy؛ B. Kulig

12.

Evaluation of growth, yield, relative performance and heat susceptibility of eight wheat (Triticum aestivum L.) genotypes grown under heat stress

دوره 7، شماره 3، تیر 2013، صفحه 615-636
Akbar Hossain؛ M.A.Z. Sarker؛ M. Saifuzzaman؛ J.A. Teixeira da Silva؛ M.V. Lozovskaya؛ M.M. Akhter

13.

Farmers' perceptions on improved bread wheat varieties and formal seed supply in Ethiopia

دوره 11، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 117-130
Z. Bishaw؛ D. Alemu

14.

Genotypic variation in P efficiency of selected Iranian cereals in greenhouse experiment

دوره 3، شماره 3، مهر 2009، صفحه 17-28
E. Sepehr؛ M.J. Malakouti؛ B. Kholdebarin؛ A. Samadi؛ N. Karimian

15.

Influence of herbicides on yield stability of winter wheat cultivars under different sowing rates

دوره 7، شماره 1، فروردین 2013، صفحه 55-65
R. Weber؛ R. Kieloch

16.

Influence of mineral and organic fertilizers on yield and nitrogen efficiency of winter wheat

دوره 9، شماره 2، اردیبهشت 2015، صفحه 257-272
Š. Buráňová؛ J. Černý؛ M. Kulhánek؛ F. Vašák؛ J. Balík

17.

Irrigation methods affect wheat flag leaf senescence and chlorophyll fluorescence in the North China Plain

دوره 11، شماره 3، شهریور 2017، صفحه 361-377
J.K. Xu؛ Yu Shi؛ Z.W. Yu؛ J.Y. Zhao

18.

Quantifying the threshold frost hardiness for over-wintering survival of wheat in Iran, using simulation

دوره 2، شماره 2، تیر 2008، صفحه 125-136
M. Gholipoor

19.

Regional climate change scenarios and their impacts on water requirements for wheat production in Iran

دوره 6، شماره 2، تیر 2012، صفحه 239-266
Gh.R. Roshan؛ S.W. Grab

20.

The impact of terminal heat stress on yield and heat tolerance of bread wheat

دوره 11، شماره 4، آذر 2017، صفحه 549-560
A. Moshatati؛ S.A. Siadat؛ Kh. Alami-Saeid؛ A.M. Bakhshandeh؛ M.R. Jalal-Kamali

21.

Wheat and barley seed system in Syria: How diverse are wheat and barley varieties and landraces from farmer’s fields?

دوره 9، شماره 1، فروردین 2015، صفحه 117-150
Z. Bishaw؛ P.C. Struik؛ A.J. G van Gastel

22.

اثرات کاربرد اسید هیومیک بر بعضی ویژگی‌‌های شیمیایی خاک، عملکرد و اجزای عملکرد گندم در یک خاک شور-سدیمی

دوره 8، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 95-109
محمد جواد روستا؛ کوکب عنایتی

23.

اثرات لجن فاضلاب شهری بر غلظت عناصر پرمصرف در خاک و گیاه و برخی صفات زراعی گندم

دوره 5، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 49-70
سولماز فتح العلومی؛ شکراله اصغری؛ اسماعیل گلی کلانپا

24.

اثر بیوچار کلزا ،گندم و ترکیب آنها بر جذب و آبشویی نیترات از خاک

دوره 26، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 247-261
زهرا کوهی؛ معصومه فراستی؛ سید مرتضی سیدیان؛ عبداللطیف قلی زاده

25.

اثر تلفیق اوره با کود دامی و دو نوع کمپوست (لجن فاضلاب و پسماند شهری) بر غلظت عناصر غذایی کم‌مصرف و سدیم در دانه، برگ و ساقه گندم

دوره 26، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 1-27
نصرت اله نجفی؛ راشد احمدی نژاد؛ ناصر علی اصغرزاد؛ شاهین اوستان

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب