آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,821,108
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,342,268

1.

اثرات کاربرد پوسال زباله شهری و دو نوع زغال زیستی بر غلظت برخی عناصر غذایی در برنج (Oryza)

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 145-159
سپیده فلاح طوله کلایی؛ محمدعلی بهمنیار؛ فردین صادق زاده؛ مصطفی عمادی

2.

اثر باکتری Rhizobium leguminosarum b.v. phaseoli بر رشد، فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان و جذب عناصر غذایی گیاه لوبیا (Phaseolus vulgaris) در شرایط تنش شوری

دوره 5، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 165-180
مژگان سپهری؛ وحیداله جهاندیده مهجن آبادی؛ هادی اسدی رحمانی؛ علی صادقی حصنی

3.

اثر بی کربنات آب آبیاری بر کلروز برگی، رنگدانه های فتوسنتزی و جذب آهن دانهال های کیوی فروت.

دوره 29، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 1-18
زینب علیزاده؛ محمود قاسم نژاد؛ محمود فاضلی سنگانی

4.

اثر تلقیح قارچ Piriformospora indica بر جذب و انتقال برخی از عناصر در دو رقم گندم

دوره 4، شماره 3، آذر 1393، صفحه 155-173
وحیداله جهاندیده مهجن آبادی؛ مژگان سپهری؛ داود رحمانی ایرانشاهی

5.

اثر سیستم‌های تربیت بر خصوصیات کمی، کیفی و غلظت عناصر غذایی میوه سیب

دوره 23، شماره 2، تیر 1395، صفحه 123-144
عرفان سپهوند؛ علی رضا طلایی؛ محمد علی عسکری سرچشمه؛ محمد رضا فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد

6.

اثر سودوموناس فلورسنت دارای فعالیت ACC دآمیناز بر غلظت عناصر غذایی کم‌نیاز، وزن ریشه و عملکرد بیولوژیک برنج (Oryza sativa L.) تحت تنش شوری

دوره 10، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 107-123
ساره رجبی اگره؛ کاظم خاوازی؛ محمودرضا رمضانپور؛ مهران افضلی

7.

اثر عناصر غذایی و اسید سالیسیلیک بر عملکرد بذر و اجزای عملکرد گشنیز (Coriandrum sativum L.)

دوره 16، شماره 4، اسفند 1388، صفحه 149-156

8.

ارزیابی وضعیت تغذیه‌ای باغ‌های زیتون طارم با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 79-95
امید نوری؛ مهدی طاهری؛ محمد تکاسی؛ احمد قلی یان

9.

بررسی اثر باکتری های محرک رشد بر غلظت برخی عناصر غذایی تحت شرایط آبیاری با آب شور در برنج (Oryza sativa L.)

دوره 5، شماره 3، آذر 1394، صفحه 177-190
ساره رجبی اگره؛ محمد علی بهمنیار؛ کاظم خاوازی

10.

بررسی اثر تنش شوری و کود معدنی هربان بر صفات مورفولوژیکی زیتون‌تلخ (Melia azedarach L)

دوره 28، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 21-36
همایون محمدی؛ وحیده پیام نور؛ جمیله نظری؛ صادق آتشی

11.

بررسی اثر قرق بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک مراتع ییلاقی (مطالعه موردی: مراتع بخش زاغه استان لرستان)

دوره 3، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 19-32
داود اخضری؛ لیلا سوری؛ شهرام امیدواری

12.

بررسی اثر محلول‏پاشی پتاسیم، روی و بور بر دمای سایه انداز گیاهی، صفات فیزیولوژیک و عملکرد دو رقم گندم نان (Triticum aestivum L.) تحت تاریخ‏های کاشت مناسب و تأخیری

دوره 10، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 187-203
حمید رضا عیسوند؛ حسین کمائی؛ ماشاالله دانشور؛ فرهاد نظریان فیروزآبادی

13.

بررسی تأثیر عناصر و مواد غذایی تشکیل‏دهنده محیط‌های کشت بر جنین‏زایی رویشی دم‌برگ هویج (Daucus carota L.)

دوره 17، شماره 1، خرداد 1389، صفحه 1-22

14.

بررسی تاثیر کادمیوم و پلی وینیل کلراید بر تجمع عناصرکم مصرف و برخی صفات فیزیولوژیکی گیاهچه های کوشیا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 اردیبهشت 1403
عاطفه میرزایی؛ علی سپهری

15.

بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد

دوره 7، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 183-195
رضا ابراهیمی؛ فاطمه حسن زاده؛ بیژن مرادی؛ طاهره رئیسی

16.

بررسی تاثیر کودهای شیمیایی و دامی بر خصوصیات شیمیایی برگ پرتقال (تامسون ناول)

دوره 7، شماره 3، آذر 1396، صفحه 91-106
شاهین شاهسونی؛ صدیقه گران ملک؛ شاهرخ قرنجیک

17.

بررسی تاثیر نانوذرات هماتیت بر غلظت‌ آرسنیک و برخی عناصر غذایی گیاه ذرت کشت شده در خاک‌های آلوده

دوره 25، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 1-34
طاهره منصوری؛ احمد گلچین

18.

بررسی تغییرات رشدی و تغذیه‌ای چهار پایه‌ی‌ جنس پرونوس (Prunus sp) تحت تنش خشکی

دوره 28، شماره 4، دی 1400، صفحه 141-157
شیرین نصراله پور مقدم؛ غلامرضا ربیعی؛ بهروز شیران؛ حبیب الله نوربخش؛ رودابه راوش

19.

بررسی ویژگی‌های فیزیولوژیک بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.) در شرایط تنش رطوبتی و منابع مختلف کودی

دوره 14، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 109-126
سعید حیدرزاده؛ فاطمه احمدی؛ امیر رحیمی؛ بهنام دولتی

20.

پاسخ کلم بروکلی به کاربرد اصلاح‌کننده نانوبیوچار طبیعی، کم آبیاری و کود آبیاری نیتروژن

دوره 30، شماره 4، دی 1402، صفحه 29-56
عاطفه آزادی فر؛ حمید زارع ابیانه؛ حسن ساریخانی؛ محمدرضا مصدقی

21.

تاثیر تعامل قارچGlomus mosseae وباکتری‌های Pseudomonas putida و Rhizobium leguminosarum (biovar phaseoli) بر تغذیه و عملکرد لوبیا (Phaseolus vulgaris)

دوره 6، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 91-108
پیمان عباس زاده دهجی؛ علی اشرف سلطانی طولارود؛ فرهاد رجالی

22.

تاثیر تلقیح باکتریایی بر عناصر دانه و خاک کتان روغنی (Linum usitatissimum L.) تحت سطوح مختلف آبیاری

دوره 26، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 191-207
ساناز رجبی خمسه؛ عبدالرزاق دانش شهرکی

23.

تأثیر تلقیح باکتری حل‌کننده پتاسیم با شیل گلاکونیت‌دار بومی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم در شرایط مزرعه‌ای

دوره 7، شماره 3، آذر 1396، صفحه 73-90
سید عبدالصاحب حسینی؛ محسن علمائی؛ سید علیرضا موحدی نائینی؛ فرهاد خرمالی؛ رضا قربانی نصرآبادی

24.

تاثیر کودهای آلی بر شاخص‌های رشد، جذب عناصر غذایی و میزان اسانس در گیاه دارویی نعناع سبز (Mentha spicata L)

دوره 21، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 63-80
بهروز اسماعیل پور؛ زهرا کیانی؛ جواد هادیان؛ علی اشرف سلطلانی؛ سولماز فتح العلومی

25.

مطالعه عملکرد دانه و میزان محتوی عناصر پرمصرف بذر سه رقم کلزای زمستانه تحت تأثیر منابع مختلف نیتروژن

دوره 6، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 109-123
معرفت مصطفوی‌راد

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب