آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,819,200
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,340,666

1.

اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

دوره 9، شماره 4، دی 1399، صفحه 19-34
ذبیح اله بهمنی؛ میثم نوایی

2.

اثر افزودن اسانس صمغ درخت ون (Pistacia Atlantica Kurdica) به جیره میش‏ ها در اواخر آبستنی بر تولید و ترکیب شیر و رشد بره ‏های شیرخوار

دوره 11، شماره 4، دی 1402، صفحه 109-124
معصومه رضائی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن خمیس آبادی

3.

اثر زمان برداشت، نیتروژن و تراکم کاشت بر عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیکی گیاه دارویی پونه معطر (.Mentha pulegium L)

دوره 26، شماره 3، آبان 1398، صفحه 121-136
باب اله فرجی؛ امیر صحرارو؛ یوسف حمیداوغلی؛ جمالعلی الفتی

4.

اثر سطوح مختلف آبیاری و هیدروژل‌ سوپرجاذب بر خصوصیات مورفولوژیک، عملکرد و اسانس گیاه انیسون (anisum.L Pimpinella)

دوره 8، شماره 4، دی 1394، صفحه 51-66
زهرا عربی؛ کامی کابوسی؛ نصیبه رضوان طلب

5.

اثر سطوح مختلف کود دامی و وزن‌های غده بر عملکرد و اجزای عملکرد زیره سیاه (Bunium persicum Bioss.)

دوره 22، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 133-155
سرور خرم دل؛ پرویز رضوانی مقدم؛ قربانعلی اسدی؛ سید محمد سیدی؛ هما عزیزی

6.

اثر کاربرد سطوح مختلف ورمی‌کمپوست بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی و اسانس گیاه‌دارویی نعناع‌فلفلی (Mentha piperita L.) تحت رژیم‌های کم‌آبی

دوره 10، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 59-74
حسین گرگینی شبانکاره؛ سارا خراسانی نژاد

7.

اثر کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و برخی متابولیت های ثانویه گیاه دارویی بادرنجبویه (.Melissa officinalis L)

دوره 23، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 107-130
کیانوش حسن زاده؛ خدایار همتی؛ مهدی علیزاده

8.

اثر گونه‌های مختلف میکوریزا بر غلظت عناصر غذایی، عملکرد بوته و خاصیت آنتی‌اکسیدانی نعناع‌فلفلی تحت تنش‌شوری

دوره 8، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 127-142
سعیده محمدی؛ ناصر برومند؛ اسحاق مقبلی

9.

اثر مقادیر ورمی‌کمپوست بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و کیفی ارقام همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.) در شرایط تنش خشکی

دوره 8، شماره 2، تیر 1394، صفحه 171-194
فروهید بهشتی؛ الهام عزیزی؛ حشمت سپهری مقدم

10.

اثر ورمی‌کمپوست و برخی عناصر پرمصرف بر رشد، جذب عناصر غذایی و کمیت و کیفیت اسانس مرزه (Satureja hortensis L)

دوره 27، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 133-149
عبدالرحمان رحیمی؛ اسماعیل باباخانزاده سجیرانی

11.

ارزیابی اثر همزیستی قارچ پیریفورموسپورا ایندیکا و کاربرد پاکلوبوترازول بر ویژگی‌های رشدی گیاه ریحان (.Ocimum basilicum L) در واکنش به تنش شوری

دوره 24، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 1-22
سارا کرامتی؛ همت الله پیردشتی؛ ولی‌اله بابائی زاد؛ علی دهستانی

12.

ارزیابی بازده و ترکیبات تشکیل دهنده اسانس گیاه تازه و خشک اسطوخودوس فرانسوی (Lavandula angustifolia L.) در نوبت‌های مختلف برداشت

دوره 30، شماره 4، دی 1402، صفحه 153-170
شیما مباشری؛ علیرضا یاوری؛ فرزین عبدالهی

13.

ارزیابی برخی ترکیبات زیست فعال و فعالیت آنتی‌ اکسیدانی عصاره متانولی برگ و میزان اسانس گل ارقام مختلف گیاه داوودی

دوره 25، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 133-143
محبوبه سادات هدایی؛ مهدی رحیم ملک؛ احمد ارزانی

14.

ارزیابی سیستم های مختلف تغذیه آلی و شیمیایی بر عملکرد، کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.)

دوره 24، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 13-29
آزیتا یاری؛ علیرضا تاب

15.

ارزیابی فعالیت های زیست‌شناختی اسانس و عصاره های صمغ گیاه وشا (Dorma ammoniacum D. )

دوره 27، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 211-225
محسن مظاهری تهرانی؛ رحمان حسین زاده؛ مریم مهاجرانی؛ محمود تاجبخش؛ صمد نژاد ابراهیمی

16.

ارزیابی ویژگی‌های مکانیکی، ضدمیکروبی و مقاومت به آب فیلم نانوکامپوزیتی پروتئین میوفیبریل-نانوفیبر سلولز در ترکیب با اسانس پونه کوهی

دوره 6، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 49-60
محسن کاظمی؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری

17.

برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه دارویی اسطوخودوس(Lavandula angustifolia)در پاسخ به تنش خشکی وکود کمپوست و ورمی‌کمپوست

دوره 27، شماره 3، آذر 1399، صفحه 149-162
ساسان محسن زاده؛ مریم حسینخانی هزاوه؛ حمیده زمانپور شاه منصوری

18.

بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی

دوره 6، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 19-35
محمد حجتی؛ زهرا هاشمی؛ محمد طاهانژاد

19.

بررسی تأثیر تراکم‌های بوته و مقادیر کود نیتروژن بر عملکرد و خصوصیات کیفی گیاه داروئی همیشه بهار (Calendula officinalis L.)

دوره 20، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 83-100
مهندس سیاه مرگویی؛ سرور خرمدل

20.

بررسی تأثیر تنش کم آبی بر رشد میزان اسانس و برخی صفات فیزیولوژیک چهار رقم ریحان (Ocimum basilicum L.)

دوره 27، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 201-213
سمیه کریمی؛ بهمن زاهدی؛ حسن مومیوند

21.

بررسی تاثیر گلایسین بتائین و هیومی فورته بر ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens L) تحت تنش رطوبتی

دوره 26، شماره 3، آبان 1398، صفحه 37-56
لیلا حکیمی؛ مرجان نایب زاده؛ احمد خلیقی

22.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای فعال خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانسهای آویشن، پونه و مریم گلی

دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 17-33
محمدیار حسینی؛ حامد حسن زاده؛ پریا میری

23.

بررسی سینتیک و مدلسازی خشک کردن رزماری (Rosmarinus officinalis ‌L.) با استفاده از مادون قرمز

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 153-160
سید سجاد حسینی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی؛ یحیی مقصودلو

24.

بررسی صفات عملکردی و ترکیب‏های اسانس سه جمعیت گیاه دارویی کاکوتی (Ziziphora tenuir L.) کشت شده در اصفهان

دوره 14، شماره 4، دی 1400، صفحه 141-155
لیلی صفایی؛ مهردخت نجف پور نوایی؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ مهدی میرزا؛ داود امین آزرم

25.

بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز

دوره 16، شماره 3، مهر 1403، صفحه 79-99
فرزانه طاهری منش؛ محمد حجتی؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ Behrooz Alizadeh Behbahani

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب