آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,519
تعداد مشاهده مقاله8,772,341
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,327,507

1.

اثر افزودن ساکارز و دانه آفتابگردان به جیره بر عملکرد شیردهی و الگوی تخمیر شکمبه در گاوهای شیری

دوره 3، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 123-143
علی رزاقی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران

2.

بررسی اثر اکسین، ساکارز و تغذیه بر الگوی تناوب باردهی نارنگی انشو (Citrus unshiu)

دوره 17، شماره 3، آذر 1389، صفحه 39-52

3.

بررسی جنین‏زایی رویشی دو رقم تجاری و خودروی گوجه‏ فرنگی در محیط‏های کشت بافت مختلف

دوره 16، شماره 1، خرداد 1388، صفحه 101-114

4.

بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت

دوره 15، شماره 2، تیر 1402، صفحه 19-48
مهشید رهبری؛ سبا بلقیسی؛ فهیمه مرادی؛ محترم جانی قربان؛ حامد حسن زاده

5.

تأثیر استفاده از ساکارز بر ویژگی‌های خمیرکاغذ سودای باگاس

دوره 23، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 44-62
وحید وزیری؛ احمد رضا سرائیان؛ الیاس افرا؛ فرشید فرجی

6.

تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 47-58
روح انگیز سپهری؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ فاطمه پورجاجی

7.

تأثیر نوع منبع کربوهیدرات غیر الیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز و کشت ثابت

دوره 2، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 91-110
فرخنده رضائی؛ محسن دانش مسگران

8.

جایگزینی ساکارز با شیرین کننده‌های اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی

دوره 11، شماره 2، بهمن 1398، صفحه 77-94
الهام ناصری منفرد؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب