آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها642
تعداد مقالات6,678
تعداد مشاهده مقاله9,126,908
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,582,557

1.

اثرات استفاده از گندم عمل‌آوری شده به روش‌های مختلف بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری

دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1-20
امین ولی زاده؛ تقی قورچی؛ سعید حسنی

2.

اثر افزودن تعدیل کننده های مالتودکسترین و رومالاتو بر شاخص های عملکردی، تولیدات تخمیری شکمبه و فراسنجه های خونی گوسفندان نر پرواری

دوره 8، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 55-64
حسین منصوری یاراحمدی؛ سیدقدرت الله حسینی؛ جعفر فخرائی؛ وحید غلامی؛ محمد نعیمی

3.

اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری

دوره 4، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 91-110
رضا پرور؛ تقی قورچی؛ محمود شمس شرق3

4.

اثر افزودن گیاه بارهنگ کبیر(Plantago major L.) بر قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و عملکرد بره‌های پرواری نژاد مهربان

دوره 10، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 79-92
الهه یزدانخواه؛ فرخ کفیل زاده

5.

اثر مصرف سطوح مختلف مکمل سین‌بیوتیک بایومین ایمبو در جیره بر عمکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و برخی فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری زل

دوره 8، شماره 3، آذر 1399، صفحه 13-28
رضا عربی طبقده؛ مهدی بهاری؛ محمدرضا صادقی

6.

اثر همزمانی نرخ تخمیر شکمبه‌ای بر ساخت پروتئین میکروبی، تعادل نیتروژن و عملکرد رشد بره‌های نر پرواری لری

دوره 4، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 67-90
طاهر یلچی؛ اسداله تیموری یانسری؛ منصور رضایی؛ یداله چاشنی دل

7.

تاثیر تغذیه‌ سطوح مختلف پودر ضایعات جوجه‏ کشی بر عملکرد، گوارش‌پذیری و فراسنجه‏ های تخمیری شکمبه و خون بره‏ های پرواری

دوره 9، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 33-48
زهرا فیروزی؛ امید دیانی؛ احمد آیت اللهی؛ رضا طهماسبی؛ امین خضری؛ زهره حاج علیزاده

8.

تأثیر جایگزینی جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و ویژگی‌های کیفی و کمی لاشه بره‌های نر پرواری زل

دوره 7، شماره 3، آذر 1398، صفحه 13-26
یداله چاشنی دل؛ حسین کلارستاقی؛ علیرضا جعفری صیادی

9.

تاثیرکاندیشنینگ کنسانتره و نوع غله جیره بر عملکرد، قابلیت هضم موادمغذی، پارامترهای شکمبه ای و خونی بره های پرواری

دوره 10، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 63-78
جواد زارعی؛ عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی

10.

تاثیر مکمل آلی سلنیوم بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی متابولیت‌های خون بره‌های پرواری

دوره 6، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 17-30
حمیده آل سعدی؛ امیر موسائی؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ نعمت ضیایی

11.

تأثیر منابع خوراکی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع در جیره‌های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد رشد و فرآسنجه‌های خون بره‌های پرواری

دوره 2، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 103-122
سمیه پاشایی؛ تقی قورچی؛ احد یامچی

12.

تعیین ترکیب شیمیایی خوراک گلوتن ذرت و مقایسه عملکرد، قابلیت‌هضم مواد مغذی و صفات لاشه بره‌های پرواری با سطوح مختلف جایگزینی کنجاله سویا با خوراک گلوتن ذرت

دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 57-72
محمد اعتراف؛ اسدا... تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل

13.

فراتحلیل: تأثیر افزودن مکمل کتان بر عملکرد و ترکیب اسید‌های چرب بافت چربی زیر جلدی و عضله لانگ ایسموس بره‌های پرواری

دوره 7، شماره 3، آذر 1398، صفحه 105-122
الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ محسن کاظمی



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب