
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 628 |
تعداد مقالات | 6,539 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,820,380 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,341,079 |
1. | اثر افزودن گیاهان دارویی نعناع فلفلی و یا آویشن بر خصوصیات کیفی گوشت برههای پرورای گوسفند سنجابی | |
دوره 3، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 103-121 | ||
حسن خمیس آبادی؛ فرخ کفیل زاده؛ برومند چهار آیین | ||
2. | اثر تراکم کاشت بر برخی صفات نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) در شرایط گلخانه | |
دوره 24، شماره 3، آذر 1396، صفحه 137-141 | ||
معصومه امانی؛ جمالعلی الفتی | ||
3. | ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا | |
دوره 12، شماره 1، مرداد 1399، صفحه 81-94 | ||
فرحناز کشوری فرد؛ محسن مختاریان؛ حمید توکلی پور | ||
4. | تاثیر بیوهربال بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تولیدگاز جیره در گوساله های پرواری هلشتاین | |
دوره 7، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 77-90 | ||
نگین یعقوبی؛ حمید محمدزاده؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جانمحمدی | ||
5. | تاثیر رژیم های رطوبتی خاک در شرایط کنترل شده روی خصوصیات رشدی و زیست توده گونه های نعناع | |
دوره 23، شماره 2، تیر 1395، صفحه 51-72 | ||
سمیه نظامی؛ سید حسین نعمتی؛ حسین آرویی؛ عبدالرضا باقری | ||
6. | تأثیر ویژگیهای خاک و کاربرد کود دامی بر ویژگیهای رویشی و کیفی گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) | |
دوره 8، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 1-21 | ||
محمد رفیعی الحسینی؛ محمدحسن صالحی؛ سمانه جوادی؛ زهره مصلح؛ عبدالرحمان محمدخانی | ||