آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها639
تعداد مقالات6,656
تعداد مشاهده مقاله9,109,648
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,574,695

1.

Optimizing plant traits to increase yield quality and quantity in tobacco using artificial neural network

دوره 10، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 97-108
H. Salehzadeh؛ M. Gholipoor؛ H. Abbasdokht؛ M. Baradaran

2.

Relation between nitrogen nutrition index and production of spring malting barley

دوره 11، شماره 3، شهریور 2017، صفحه 379-388
O. Sedlář؛ J. Balík؛ J. Černý؛ M. Kulhánek؛ F. Vašák

3.

Response of barley quality traits, yield and antioxidant enzymes to water-stress and chemical inducers

دوره 11، شماره 4، آذر 2017، صفحه 477-490
E.M. Hafez؛ M.F. Seleiman

4.

اثرات مرگ ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در تور گوشگیر بر کیفیت و ماندگاری آن در یخچال

دوره 7، شماره 3، آذر 1397، صفحه 29-39
زهره امینی خواهان؛ سعید گرگین؛ بهاره شعبان پور؛ محسن یحیایی

5.

اثر افزودن نانولیپوزوم‌های حامل روغن ماهی بر خواص تکنولوژیکی و کیفیت تغذیه‌ای همبرگر با چربی کاهش‌یافته طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتی‌گراد)

دوره 12، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 143-162
سادنا قوطوری؛ سید مهدی اجاق؛ مریم حسنی؛ علیرضا عالیشاهی؛ شیرین حسنی

6.

اثر جایگزینی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر برخی شاخص‌های کیفی سس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris)

دوره 9، شماره 2، تیر 1399، صفحه 81-93
بهروز محمدزاده

7.

ارزیابی کیفیت خدمات آموزش کارآفرینی (مطالعه موردی: دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه)

دوره 4، شماره 3، آذر 1396، صفحه 1-12
صبا اجاقی؛ بیژن رضایی؛ نادر نادری؛ حبیب جعفری

8.

بررسی تأثیر منبع نیتروژن و نحوه تقسیط آن بر صفات کمی و کیفی توتون در دو منطقه

دوره 10، شماره 3، آذر 1396، صفحه 133-142
حجت صالح زاده؛ منوچهر قلی پور؛ حمید عباسدخت؛ مهدی برادران

9.

بهبود کیفیت سطح تخته خرده چوب برای پوشش نهایی

دوره 24، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 115-128
سیده زهرا حسینی؛ علی اکبر عنایتی؛ ویکتور ولادیمیروویچ واسیلییو

10.

تاثیر آرد سویای جوانه زده و معمولی بر کیفیت نان بربری

دوره 10، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 73-84
جعفر میلانی؛ حبیب الله میرزایی؛ نسیم صدیقی

11.

تأثیر تراکم کشت و ژنوتیپ بر تولید نشاء پیاز تحت شرایط کشت هیدروپونیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 15 اردیبهشت 1404
سیده ندا موسوی؛ ناصر عالم زاده انصاری

12.

تجزیه پایداری عملکرد دانه برخی از ژنوتیپ‌های برنج با روش‌های پارامتری و ناپارامتری تک‌متغیره

دوره 13، شماره 3، آذر 1399، صفحه 85-106
پیمان شریفی؛ عبدالرحمان عرفانی؛ علی محدثی؛ ابوذر عباسیان؛ هاشم امین پناه؛ محمد محمد یوسفی؛ مهران سعیدی

13.

مدل سازی عددی لایه بندی حرارتی و کیفیت آب مخزن سد با استفاده از مدل کیفیCE-QUAL-W2

دوره 26، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 53-73
مصطفی صالحی؛ ذبیح الله خانی تملیه؛ نوید پرچمی؛ ظاهر احمدپور

14.

ویژگی‌های بیوشیمیایی، عملکرد و کیفیت گل رز شاخه بریده رقم جوملیا رشد یافته تحت منابع نوری مختلف در گلخانه

دوره 30، شماره 3، مهر 1402، صفحه 1-19
صدیقه رضایی؛ حسین زارعی؛ علی نیکبخت؛ محمدرضا سبزعلیان



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب