آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,503
تعداد مشاهده مقاله8,643,681
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,238,199
. (1390). اندازه گیری و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب عضله ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)با طبخ به روش سرخ کردن در روغن. , 3(2), 101-111.
. "اندازه گیری و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب عضله ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)با طبخ به روش سرخ کردن در روغن". , 3, 2, 1390, 101-111.
. (1390). 'اندازه گیری و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب عضله ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)با طبخ به روش سرخ کردن در روغن', , 3(2), pp. 101-111.
. اندازه گیری و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب عضله ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)با طبخ به روش سرخ کردن در روغن. , 1390; 3(2): 101-111.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب