
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 623 |
تعداد مقالات | 6,503 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,643,681 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,238,199 |
اندازه گیری و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب عضله ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)با طبخ به روش سرخ کردن در روغن | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 7، دوره 3، شماره 2، آذر 1390، صفحه 101-111 اصل مقاله (280.09 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,396 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 400 |