آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,584
تعداد مشاهده مقاله8,926,644
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,456,917
خرمی, مهسا, حسینی پرور, سید هاشم, معتمدزادگان, علی. (1392). بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های ایزوله پروتئین آب پنیری. , 5(2), 91-114.
مهسا خرمی; سید هاشم حسینی پرور; علی معتمدزادگان. "بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های ایزوله پروتئین آب پنیری". , 5, 2, 1392, 91-114.
خرمی, مهسا, حسینی پرور, سید هاشم, معتمدزادگان, علی. (1392). 'بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های ایزوله پروتئین آب پنیری', , 5(2), pp. 91-114.
خرمی, مهسا, حسینی پرور, سید هاشم, معتمدزادگان, علی. بررسی اثر صمغ دانه ریحان بر روی پایداری، رفتار رئولوژیکی و اندازه ذرات امولسیون های ایزوله پروتئین آب پنیری. , 1392; 5(2): 91-114.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب