آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها649
تعداد مقالات6,787
تعداد مشاهده مقاله9,527,894
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,948,173
باقرزاده, علی, قاسمی, محسن, ابراهیمی, محبوبه, صالحی, بهنام. (1392). بررسی اثر مقادیر مختلف کود آلی اسید هیومیک بر کیفیت و کمیت ارقام مختلف گوجه فرنگی (Lycopersium esculantium). , 20(4), 189-198.
علی باقرزاده; محسن قاسمی; محبوبه ابراهیمی; بهنام صالحی. "بررسی اثر مقادیر مختلف کود آلی اسید هیومیک بر کیفیت و کمیت ارقام مختلف گوجه فرنگی (Lycopersium esculantium)". , 20, 4, 1392, 189-198.
باقرزاده, علی, قاسمی, محسن, ابراهیمی, محبوبه, صالحی, بهنام. (1392). 'بررسی اثر مقادیر مختلف کود آلی اسید هیومیک بر کیفیت و کمیت ارقام مختلف گوجه فرنگی (Lycopersium esculantium)', , 20(4), pp. 189-198.
باقرزاده, علی, قاسمی, محسن, ابراهیمی, محبوبه, صالحی, بهنام. بررسی اثر مقادیر مختلف کود آلی اسید هیومیک بر کیفیت و کمیت ارقام مختلف گوجه فرنگی (Lycopersium esculantium). , 1392; 20(4): 189-198.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب