آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,584
تعداد مشاهده مقاله8,926,612
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,456,880
حجتی, محمد, هاشمی, زهرا, طاهانژاد, محمد. (1393). بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی. , 6(1), 19-35.
محمد حجتی; زهرا هاشمی; محمد طاهانژاد. "بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی". , 6, 1, 1393, 19-35.
حجتی, محمد, هاشمی, زهرا, طاهانژاد, محمد. (1393). 'بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی', , 6(1), pp. 19-35.
حجتی, محمد, هاشمی, زهرا, طاهانژاد, محمد. بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی. , 1393; 6(1): 19-35.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب