
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 622 |
تعداد مقالات | 6,489 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,608,913 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,200,241 |
اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک و پذیرش کلی ماست پروبیوتیک کم چرب | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 3، دوره 6، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 37-52 اصل مقاله (1.27 M) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
رامونا مسعود1؛ وجیهه فدائی نوغانی* 2؛ کیانوش خسروی دارانی خسروی دارانی3 | ||
1دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهر قدس، تهران | ||
2عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس دانشکده کشاورزی گروه علوم و صنایع غذایی | ||
3دانشیار گروه تحقیقات علوم و صنایع غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. ص. پ 4741-19395 | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,498 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,278 |