
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 623 |
تعداد مقالات | 6,502 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,650,472 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,256,598 |
کاهش سهم پروتئین جیره، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر توان تولیدی در گاوهای پرشیر هلشتاین در اوایل دوره شیردهی | ||
نشریه پژوهش در نشخوار کنندگان | ||
مقاله 1، دوره 2، شماره 3، آذر 1393، صفحه 1-20 اصل مقاله (1.58 M) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
مهدی بهرامی یکدانگی* 1؛ غلامرضا قربانی2؛ محمد خوروش2؛ محسن دانش مسگران3؛ جمشید جلیل نژاد4؛ امیر خامسی5؛ وحید محرمی6 | ||
1دانشجوی دکتری | ||
2استاد دانشگاه صنعتی اصفهان | ||
3استاد دانشگاه فردوسی مشهد | ||
4مدیرعامل شرکت کشت و دامداری فکا | ||
5مدیر تولید شرکت کشت و دامداری فکا | ||
6کارشناس تغذیه شرکت کشت و دامداری فکا | ||
چکیده | ||
هدف از این تحقیق تعیین اپتیمم سطح پروتئین خام، پروتئین عبوری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه در گاوهای پرشیر هلشتاین میباشد. در آزمایش اول از 12 راس زایش دوم گاو هلشتاین شیرده در قالب طرح مربع لاتین مکرر 4 ×4 و در آزمایش دوم از 9 راس زایش دوم گاو هلشتاین شیرده در قالب طرح مربع لاتین مکرر 3 ×3 انجام شد. تیمارها در آزمایش اول شامل جیرههای آزمایشی شامل 18 ، 2/17 ،4/16 و 6/15 درصد پروتئین خام بود. سطح پروتئین قابل تجزیه برای کلیه جیرهای آزمایشی ثابت بود و سطح پروتئین عبوری به تدریج کاهش پیدا کرد. در آزمایش دوم جیره های آزمایشی شامل 4/16 ، 6/15 و 8/14 درصد پروتئین خام بود، سطح پروتئین عبوری در کلیه جیرهها ثابت بود و سطح پروتئین قابل تجزیه به تدریج کاهش یافت. ماده خشک مصرفی و تولید شیر تصحیح شده بر اساس 4 درصد چربی در تیمار سوم آزمایش اول به طور معنیداری بیشتر از سایر گروها بود (05/0P | ||
کلیدواژهها | ||
پروتئین عبوری؛ گاو هلشتاین؛ پروتئین خام و تولید و ترکیبات شیر | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,662 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,984 |