
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 641 |
تعداد مقالات | 6,690 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,129,721 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,583,854 |
اثر افزودن پودر گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر سفید فراپالایش پروبیوتیک | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 4، دوره 6، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 51-61 اصل مقاله (1 M) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 895 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,503 |