 
				| تعداد نشریات | 13 | 
| تعداد شمارهها | 654 | 
| تعداد مقالات | 6,811 | 
| تعداد مشاهده مقاله | 9,660,289 | 
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,102,097 | 
| اثر افزودن پودر گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر سفید فراپالایش پروبیوتیک | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 4، دوره 6، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 51-61 اصل مقاله (1 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
| آمار تعداد مشاهده مقاله: 986 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,586 | ||