آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها657
تعداد مقالات6,856
تعداد مشاهده مقاله9,989,336
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,294,549
جمشیدی, انیسه, اجاق, سید مهدی, شعبان پور, بهاره, کاظمی نیا, سعید. (1392). بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix). , 2(3), 11-26.
انیسه جمشیدی; سید مهدی اجاق; بهاره شعبان پور; سعید کاظمی نیا. "بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix)". , 2, 3, 1392, 11-26.
جمشیدی, انیسه, اجاق, سید مهدی, شعبان پور, بهاره, کاظمی نیا, سعید. (1392). 'بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix)', , 2(3), pp. 11-26.
جمشیدی, انیسه, اجاق, سید مهدی, شعبان پور, بهاره, کاظمی نیا, سعید. بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix). , 1392; 2(3): 11-26.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب