| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 651 |
| تعداد مقالات | 6,800 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,589,676 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,028,571 |
بررسی ارزش تغذیهای بقایای ماش (Vigna radiate) عملآوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته | ||
| نشریه پژوهش در نشخوار کنندگان | ||
| مقاله 1، دوره 3، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 1-20 اصل مقاله (1.02 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| فرزاد قنبری* 1؛ منیره بابایی2؛ آشور محمد قره باش2؛ جواد بیات کوهسار2 | ||
| 1عضو هیات علمی دانشگاه گنبد کاووس | ||
| 2گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس | ||
| چکیده | ||
| این پژوهش بهمنظور بررسی تأثیر تیمارهای پرتو الکترون (١٥٠ و ٢٠٠ کیلوگری)، پراکسید هیدروژن (١٣٢ میلیلیتر در کیلوگرم)، اسید هیدروبرومیک (٦٠ میلیلیتر در کیلوگرم) و ترکیب آنها بر فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم برونتنی بقایای ماش انجام گرفت. عملآوری پتانسیل تولید گاز را افزایش داد (05/0˂P). بیشترین مقدار این صفت در تیمارهای اسید هیدروبرومیک، پرتو الکترون (150 و 200 کیلوگری)و استفاده توام از آنها بهدست آمد. بهجز پراکسید هیدروژن+ پرتو الکترون (150 و 200 کیلوگری) (05/0P). قابلیت هضم برونتنی ماده خشک و ماده آلی بقایای ماش تحت تأثیر پرتو الکترون، ترکیبات شیمیایی (پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک) و استفاده توأم از آنها افزایش یافت (05/0P | ||
| کلیدواژهها | ||
| بقایای ماش؛ پرتو الکترون؛ پراکسید هیدروژن؛ اسید هیدروبرومیک؛ ارزش تغذیهای | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,332 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,180 |
||