آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها622
تعداد مقالات6,489
تعداد مشاهده مقاله8,608,393
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,199,993
فرجامی, بهنام, حسینی, سید ولی. (1393). بررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای 1±4 درجه سانتیگراد). , 3(1), 55-66.
بهنام فرجامی; سید ولی حسینی. "بررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای 1±4 درجه سانتیگراد)". , 3, 1, 1393, 55-66.
فرجامی, بهنام, حسینی, سید ولی. (1393). 'بررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای 1±4 درجه سانتیگراد)', , 3(1), pp. 55-66.
فرجامی, بهنام, حسینی, سید ولی. بررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای 1±4 درجه سانتیگراد). , 1393; 3(1): 55-66.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب