| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 652 |
| تعداد مقالات | 6,800 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,604,076 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,046,489 |
اثر ویتامین C جیره غذایی بررشد و ترکیب اسیدهای چرب بچهماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) | ||
| مجله بهره برداری و پرورش آبزیان | ||
| مقاله 1، دوره 3، شماره 3، آذر 1393، صفحه 1-14 اصل مقاله (317.2 K) | ||
| نویسندگان | ||
| مریم خواجوی* 1؛ عبدالمحمد عابدیان کناری2 | ||
| 1دانش آموخته کارشناسی ارشد | ||
| 2عضو هیات علمی گروه شیلات دانشکده علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس | ||
| چکیده | ||
| در این تحقیق، شاخصهای رشد و تغییرات پروفیل اسیدهای چرب بچهماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmotrutta caspius) با میانگین وزنی02/0± 1/0 گرم تحت تاثیر سطوح مختلف ویتامینC بررسی گردید. بدین منظور 5 جیرهی غذایی حاوی سطوح مختلف ویتامین C (صفر، 50، 250، 750 و 1500 میلیگرم ویتامین بهازای هر کیلوگرم غذا) در سه تکرار و بهمدت 6 هفته به بچهماهیان خورانده شد. پس از گذشت 6 هفته پرورش، نتایج حاصل از شاخصهای رشد و زندهمانی اختلاف معنیداری در بین تیمارها نشان داد (05/0>P) پایینترین درصد BWG، SGR و زندهمانی در گروه شاهد وبالاترین درصد این فاکتورها در گروه تغذیه شده با سطح mg/kg 750 مشاهده گردید. نتایج حاصل از بررسی ترکیب اسیدهای چرب بدن نشان داد اسیدهای چربPUFA،HUFA، 3-n و 6-nتحت تاثیر سطوح مختلف ویتامین C جیرهی غذاییاز تیمار شاهد به تیمار mg/kg 1500اختلاف معنیدارینداشت (05/0 | ||
| کلیدواژهها | ||
| ویتامین C؛ رشد؛ اسید چرب؛ بچه ماهی نورس؛ ماهیآزاد دریای خزر | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,639 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,002 |
||