
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 622 |
تعداد مقالات | 6,489 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,605,394 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,198,743 |
تاثیر امواج فراصوت و دیاکسید تیتانیوم بر استافیلوکوکوس آرئوس و اشرشیاکلی در کشک مایع | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 1، دوره 7، شماره 2، مهر 1394، صفحه 1-16 اصل مقاله (363.87 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
جواد حصاری* 1؛ فهیمه بابایی2؛ صفر فرج نیا3؛ سید عباس رافت4؛ بهرام فتحی اچاچلویی5 | ||
1مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه تبریز | ||
2دانشگاه تبریز | ||
3دانشیار گروه فارماکولوژی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز | ||
4گروه علوم دامی دانشگاه تبریز | ||
5عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی | ||
چکیده | ||
کشک یکی از محصولات لبنی تخمیری مهم در ایران است که مستعد آلودگی به میکروبهای بیماریزا و فسادزا است. در این پژوهش تاثیرامواج فراصوت قدرت (130 وات، 20 کیلوهرتز) و دی اکسید تیتانیوم بر روی میکروارگانیسمهای شاخص استافیلوکوکوس آرئوس (ATCC 29213) و اشرشیاکلی (DH 5-α) در کشک مایع بررسی شد. نتایج حاصل از آنالیز واریانس نشان داد تابش امواج فراصوت در سه بازه زمانی (5، 10 و 15 دقیقه) تاثیر معنیداری ( P0/05) بر افزایش توان میکروبکشی امواج فراصوت نداشت . | ||
کلیدواژهها | ||
کشک؛ امواج فراصوت؛ دیاکسید تیتانیوم؛ استافیلوکوکوس آرئوس؛ اشرشیاکلی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,806 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,688 |