آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,502
تعداد مشاهده مقاله8,636,370
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,230,047
میرصادقی, حجت, عالی شاهی, علیرضا, شعبانپور, بهاره, اجاق, سیدمهدی. (1394). اثرعصاره سیر و لیمو برکیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) کمان بسته‏بندی شده در خلاء طی نگه‏داری در یخچال. , 4(2), 79-92.
حجت میرصادقی; علیرضا عالی شاهی; بهاره شعبانپور; سیدمهدی اجاق. "اثرعصاره سیر و لیمو برکیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) کمان بسته‏بندی شده در خلاء طی نگه‏داری در یخچال". , 4, 2, 1394, 79-92.
میرصادقی, حجت, عالی شاهی, علیرضا, شعبانپور, بهاره, اجاق, سیدمهدی. (1394). 'اثرعصاره سیر و لیمو برکیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) کمان بسته‏بندی شده در خلاء طی نگه‏داری در یخچال', , 4(2), pp. 79-92.
میرصادقی, حجت, عالی شاهی, علیرضا, شعبانپور, بهاره, اجاق, سیدمهدی. اثرعصاره سیر و لیمو برکیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) کمان بسته‏بندی شده در خلاء طی نگه‏داری در یخچال. , 1394; 4(2): 79-92.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب