آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,502
تعداد مشاهده مقاله8,638,289
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,232,238
میرصادقی, حجت, عالی شاهی, علیرضا, شعبانپور, بهاره, صفری, رضا. (1394). اثر غلظت عصاره های سیر و لیمو بر خواص ارگانولپتیک تخم نمک سود ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) طی نگهداری دریخچال. , 4(3), 63-75.
حجت میرصادقی; علیرضا عالی شاهی; بهاره شعبانپور; رضا صفری. "اثر غلظت عصاره های سیر و لیمو بر خواص ارگانولپتیک تخم نمک سود ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) طی نگهداری دریخچال". , 4, 3, 1394, 63-75.
میرصادقی, حجت, عالی شاهی, علیرضا, شعبانپور, بهاره, صفری, رضا. (1394). 'اثر غلظت عصاره های سیر و لیمو بر خواص ارگانولپتیک تخم نمک سود ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) طی نگهداری دریخچال', , 4(3), pp. 63-75.
میرصادقی, حجت, عالی شاهی, علیرضا, شعبانپور, بهاره, صفری, رضا. اثر غلظت عصاره های سیر و لیمو بر خواص ارگانولپتیک تخم نمک سود ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) طی نگهداری دریخچال. , 1394; 4(3): 63-75.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب