آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,502
تعداد مشاهده مقاله8,653,176
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,258,215
جهانی, طاهره, آذر, مهین. (1395). بررسی تاثیر هموژنیزاسیون خامه بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای حسی موزارلای کم چرب تهیه شده با جانشین چربی. , 8(2), 123-142. doi: 10.22069/ejfpp.2017.8964.1251
طاهره جهانی; مهین آذر. "بررسی تاثیر هموژنیزاسیون خامه بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای حسی موزارلای کم چرب تهیه شده با جانشین چربی". , 8, 2, 1395, 123-142. doi: 10.22069/ejfpp.2017.8964.1251
جهانی, طاهره, آذر, مهین. (1395). 'بررسی تاثیر هموژنیزاسیون خامه بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای حسی موزارلای کم چرب تهیه شده با جانشین چربی', , 8(2), pp. 123-142. doi: 10.22069/ejfpp.2017.8964.1251
جهانی, طاهره, آذر, مهین. بررسی تاثیر هموژنیزاسیون خامه بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای حسی موزارلای کم چرب تهیه شده با جانشین چربی. , 1395; 8(2): 123-142. doi: 10.22069/ejfpp.2017.8964.1251


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب