آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,584
تعداد مشاهده مقاله8,926,634
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,456,908
کنودان, صدف, ضیائی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, آقاجان زاده سورکی, سارا. (1398). غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی. , 11(1), 103-116. doi: 10.22069/ejfpp.2019.10758.1334
صدف کنودان; امان محمد ضیائی فر; مهدی کاشانی نژاد; یحیی مقصودلو; سارا آقاجان زاده سورکی. "غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی". , 11, 1, 1398, 103-116. doi: 10.22069/ejfpp.2019.10758.1334
کنودان, صدف, ضیائی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, آقاجان زاده سورکی, سارا. (1398). 'غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی', , 11(1), pp. 103-116. doi: 10.22069/ejfpp.2019.10758.1334
کنودان, صدف, ضیائی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی, آقاجان زاده سورکی, سارا. غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز موجود در آب هویج- کیوی طی فرایند حرارتی. , 1398; 11(1): 103-116. doi: 10.22069/ejfpp.2019.10758.1334


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب