آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,418
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,274
طباطبایی نیکو, نازنین, حسینی شکرابی, سید پژمان, حسینی, سید ابراهیم. (1399). اثر افزودن ماکروجلبک Gracilaria persica بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی سوسیس ماهی کپور معمولی طی نگهداری در یخچال. , 9(3), 27-41. doi: 10.22069/japu.2020.17847.1537
نازنین طباطبایی نیکو; سید پژمان حسینی شکرابی; سید ابراهیم حسینی. "اثر افزودن ماکروجلبک Gracilaria persica بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی سوسیس ماهی کپور معمولی طی نگهداری در یخچال". , 9, 3, 1399, 27-41. doi: 10.22069/japu.2020.17847.1537
طباطبایی نیکو, نازنین, حسینی شکرابی, سید پژمان, حسینی, سید ابراهیم. (1399). 'اثر افزودن ماکروجلبک Gracilaria persica بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی سوسیس ماهی کپور معمولی طی نگهداری در یخچال', , 9(3), pp. 27-41. doi: 10.22069/japu.2020.17847.1537
طباطبایی نیکو, نازنین, حسینی شکرابی, سید پژمان, حسینی, سید ابراهیم. اثر افزودن ماکروجلبک Gracilaria persica بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی سوسیس ماهی کپور معمولی طی نگهداری در یخچال. , 1399; 9(3): 27-41. doi: 10.22069/japu.2020.17847.1537


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب