آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,501
تعداد مشاهده مقاله8,625,536
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,217,649
. (1391). تأثیر صمغ گوار و اسید اسکوربیک بر خواص رئولوژیک و پخت آرد گندم سن‌زده. , 1(3), 65-82.
. "تأثیر صمغ گوار و اسید اسکوربیک بر خواص رئولوژیک و پخت آرد گندم سن‌زده". , 1, 3, 1391, 65-82.
. (1391). 'تأثیر صمغ گوار و اسید اسکوربیک بر خواص رئولوژیک و پخت آرد گندم سن‌زده', , 1(3), pp. 65-82.
. تأثیر صمغ گوار و اسید اسکوربیک بر خواص رئولوژیک و پخت آرد گندم سن‌زده. , 1391; 1(3): 65-82.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب