آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,501
تعداد مشاهده مقاله8,625,634
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,218,182
صابریان, علی, گلی, محمد. (1400). تولید شیرینی مسقطی رژیمی دیابتی حاوی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به کمک جایگزینی شکر با استویوزید- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته ذرت. , 13(1), 1-14. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18258.1630
علی صابریان; محمد گلی. "تولید شیرینی مسقطی رژیمی دیابتی حاوی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به کمک جایگزینی شکر با استویوزید- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته ذرت". , 13, 1, 1400, 1-14. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18258.1630
صابریان, علی, گلی, محمد. (1400). 'تولید شیرینی مسقطی رژیمی دیابتی حاوی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به کمک جایگزینی شکر با استویوزید- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته ذرت', , 13(1), pp. 1-14. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18258.1630
صابریان, علی, گلی, محمد. تولید شیرینی مسقطی رژیمی دیابتی حاوی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به کمک جایگزینی شکر با استویوزید- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته ذرت. , 1400; 13(1): 1-14. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18258.1630


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب