آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها622
تعداد مقالات6,489
تعداد مشاهده مقاله8,608,341
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,199,961
درخشیده, مهسا, رحیمی, سمیه, مستقیم, تکتم. (1400). بررسی اثرات افزودن پودر تفاله هویج و استویا در فرمولاسیون سس گوجه‌فرنگی بر ویژگی های کیفی آن. , 13(1), 31-44. doi: 10.22069/ejfpp.2021.16781.1554
مهسا درخشیده; سمیه رحیمی; تکتم مستقیم. "بررسی اثرات افزودن پودر تفاله هویج و استویا در فرمولاسیون سس گوجه‌فرنگی بر ویژگی های کیفی آن". , 13, 1, 1400, 31-44. doi: 10.22069/ejfpp.2021.16781.1554
درخشیده, مهسا, رحیمی, سمیه, مستقیم, تکتم. (1400). 'بررسی اثرات افزودن پودر تفاله هویج و استویا در فرمولاسیون سس گوجه‌فرنگی بر ویژگی های کیفی آن', , 13(1), pp. 31-44. doi: 10.22069/ejfpp.2021.16781.1554
درخشیده, مهسا, رحیمی, سمیه, مستقیم, تکتم. بررسی اثرات افزودن پودر تفاله هویج و استویا در فرمولاسیون سس گوجه‌فرنگی بر ویژگی های کیفی آن. , 1400; 13(1): 31-44. doi: 10.22069/ejfpp.2021.16781.1554


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب