آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,502
تعداد مشاهده مقاله8,644,973
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,242,315
طاهری, شکوفه, رحمان, علی رضا, حسینی, ُسید ابراهیم. (1400). شناسایی و بررسی اثر پلی فنل های پساب حاصل از روغن کشی زیتون رقم روغنی شهرستان طارم در افزایش پایداری اکسیداتیو گوشت خام و پخته گوشت گوساله نگهداری شده دردمای یخچال. , 13(1), 169-186. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17644.1602
شکوفه طاهری; علی رضا رحمان; ُسید ابراهیم حسینی. "شناسایی و بررسی اثر پلی فنل های پساب حاصل از روغن کشی زیتون رقم روغنی شهرستان طارم در افزایش پایداری اکسیداتیو گوشت خام و پخته گوشت گوساله نگهداری شده دردمای یخچال". , 13, 1, 1400, 169-186. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17644.1602
طاهری, شکوفه, رحمان, علی رضا, حسینی, ُسید ابراهیم. (1400). 'شناسایی و بررسی اثر پلی فنل های پساب حاصل از روغن کشی زیتون رقم روغنی شهرستان طارم در افزایش پایداری اکسیداتیو گوشت خام و پخته گوشت گوساله نگهداری شده دردمای یخچال', , 13(1), pp. 169-186. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17644.1602
طاهری, شکوفه, رحمان, علی رضا, حسینی, ُسید ابراهیم. شناسایی و بررسی اثر پلی فنل های پساب حاصل از روغن کشی زیتون رقم روغنی شهرستان طارم در افزایش پایداری اکسیداتیو گوشت خام و پخته گوشت گوساله نگهداری شده دردمای یخچال. , 1400; 13(1): 169-186. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17644.1602


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب