آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,501
تعداد مشاهده مقاله8,625,474
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,216,961
پورسعید, مهشید, شهیری طبرستانی, هدی, آقاجان زاده سورکی, سارا. (1400). ارزیابی ویژگی های تکنولوژیکی و حسی برگرهای کم چرب گوشت گوساله محتوی صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان جایگزین چربی. , 13(2), 79-94. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18157.1624
مهشید پورسعید; هدی شهیری طبرستانی; سارا آقاجان زاده سورکی. "ارزیابی ویژگی های تکنولوژیکی و حسی برگرهای کم چرب گوشت گوساله محتوی صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان جایگزین چربی". , 13, 2, 1400, 79-94. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18157.1624
پورسعید, مهشید, شهیری طبرستانی, هدی, آقاجان زاده سورکی, سارا. (1400). 'ارزیابی ویژگی های تکنولوژیکی و حسی برگرهای کم چرب گوشت گوساله محتوی صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان جایگزین چربی', , 13(2), pp. 79-94. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18157.1624
پورسعید, مهشید, شهیری طبرستانی, هدی, آقاجان زاده سورکی, سارا. ارزیابی ویژگی های تکنولوژیکی و حسی برگرهای کم چرب گوشت گوساله محتوی صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان جایگزین چربی. , 1400; 13(2): 79-94. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18157.1624


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب