آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها622
تعداد مقالات6,489
تعداد مشاهده مقاله8,605,471
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,198,780
صادقی, علیرضا, کاوه, شیما, الوند, معصومه. (1401). تاثیر وزن مولکولی و ترکیب آمینو اسیدی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی اجزاء پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده‌ی دانه کدو. , 14(1), 39-58. doi: 10.22069/fppj.2022.18928.1655
علیرضا صادقی; شیما کاوه; معصومه الوند. "تاثیر وزن مولکولی و ترکیب آمینو اسیدی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی اجزاء پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده‌ی دانه کدو". , 14, 1, 1401, 39-58. doi: 10.22069/fppj.2022.18928.1655
صادقی, علیرضا, کاوه, شیما, الوند, معصومه. (1401). 'تاثیر وزن مولکولی و ترکیب آمینو اسیدی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی اجزاء پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده‌ی دانه کدو', , 14(1), pp. 39-58. doi: 10.22069/fppj.2022.18928.1655
صادقی, علیرضا, کاوه, شیما, الوند, معصومه. تاثیر وزن مولکولی و ترکیب آمینو اسیدی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی اجزاء پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده‌ی دانه کدو. , 1401; 14(1): 39-58. doi: 10.22069/fppj.2022.18928.1655


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب