آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,584
تعداد مشاهده مقاله8,927,517
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,457,663
امیری عقدایی, سید سهیل, رضایی, راحیل, رجب پور, مرجان, کاراژیان, رضا, یوسفی, جواد. (1402). بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز. , 15(2), 49-68. doi: 10.22069/fppj.2023.20866.1729
سید سهیل امیری عقدایی; راحیل رضایی; مرجان رجب پور; رضا کاراژیان; جواد یوسفی. "بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز". , 15, 2, 1402, 49-68. doi: 10.22069/fppj.2023.20866.1729
امیری عقدایی, سید سهیل, رضایی, راحیل, رجب پور, مرجان, کاراژیان, رضا, یوسفی, جواد. (1402). 'بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز', , 15(2), pp. 49-68. doi: 10.22069/fppj.2023.20866.1729
امیری عقدایی, سید سهیل, رضایی, راحیل, رجب پور, مرجان, کاراژیان, رضا, یوسفی, جواد. بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز. , 1402; 15(2): 49-68. doi: 10.22069/fppj.2023.20866.1729


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب