آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,503
تعداد مشاهده مقاله8,659,294
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,260,640
صالحی, فخرالدین, ثمری, کیمیا, تشکری, مریم. (1403). اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان. , 16(1), 17-32. doi: 10.22069/fppj.2024.22164.1799
فخرالدین صالحی; کیمیا ثمری; مریم تشکری. "اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان". , 16, 1, 1403, 17-32. doi: 10.22069/fppj.2024.22164.1799
صالحی, فخرالدین, ثمری, کیمیا, تشکری, مریم. (1403). 'اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان', , 16(1), pp. 17-32. doi: 10.22069/fppj.2024.22164.1799
صالحی, فخرالدین, ثمری, کیمیا, تشکری, مریم. اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان. , 1403; 16(1): 17-32. doi: 10.22069/fppj.2024.22164.1799


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب