آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها660
تعداد مقالات6,885
تعداد مشاهده مقاله10,030,437
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,319,694
پایان گندمانی, میترا, نوشاد, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, حجتی, محمد. (1403). بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی. , 16(2), 1-14. doi: 10.22069/fppj.2024.21692.1785
میترا پایان گندمانی; محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد حجتی. "بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی". , 16, 2, 1403, 1-14. doi: 10.22069/fppj.2024.21692.1785
پایان گندمانی, میترا, نوشاد, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, حجتی, محمد. (1403). 'بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی', , 16(2), pp. 1-14. doi: 10.22069/fppj.2024.21692.1785
پایان گندمانی, میترا, نوشاد, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, حجتی, محمد. بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی. , 1403; 16(2): 1-14. doi: 10.22069/fppj.2024.21692.1785


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب