آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها622
تعداد مقالات6,501
تعداد مشاهده مقاله8,616,313
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,206,288
ایوبی, اعظم, بلوردی, محمد. (1403). ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم. , 16(2), 15-39. doi: 10.22069/fppj.2024.22586.1822
اعظم ایوبی; محمد بلوردی. "ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم". , 16, 2, 1403, 15-39. doi: 10.22069/fppj.2024.22586.1822
ایوبی, اعظم, بلوردی, محمد. (1403). 'ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم', , 16(2), pp. 15-39. doi: 10.22069/fppj.2024.22586.1822
ایوبی, اعظم, بلوردی, محمد. ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم. , 1403; 16(2): 15-39. doi: 10.22069/fppj.2024.22586.1822


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب