آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها646
تعداد مقالات6,748
تعداد مشاهده مقاله9,384,334
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,753,983
ایوبی, اعظم, بلوردی, محمد. (1403). ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم. , 16(2), 15-39. doi: 10.22069/fppj.2024.22586.1822
اعظم ایوبی; محمد بلوردی. "ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم". , 16, 2, 1403, 15-39. doi: 10.22069/fppj.2024.22586.1822
ایوبی, اعظم, بلوردی, محمد. (1403). 'ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم', , 16(2), pp. 15-39. doi: 10.22069/fppj.2024.22586.1822
ایوبی, اعظم, بلوردی, محمد. ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم. , 1403; 16(2): 15-39. doi: 10.22069/fppj.2024.22586.1822


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب