
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 626 |
تعداد مقالات | 6,517 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,746,435 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,317,279 |
مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی کیوی توسط شبکههای عصبی مصنوعی | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 1، دوره 1، شماره 1، خرداد 1388، صفحه 1-12 اصل مقاله (302.21 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
چکیده | ||
در این پژوهش از مدلهای شبکه عصبی مصنوعی بهمنظور پیشگویی سینتیک انتقال جرم کیوی طی فرآیند آبگیری اسمزی استفاده گردید. آبگیری اسمزی در محلولهای ساکارز با غلظت 30، 40، 50 و 60 درصد و در دماهای 20، 40 و 60 درجه سانتیگراد بهمدت 30، 60، 90 و 120 دقیقه انجام شد. برای پیشگویی درصد جذب مواد جامد و کاهش آب از شبکه عصبی مصنوعی چند لایه با 3 ورودی (شرایط فرآیند) استفاده شد. نتایج نشان داد که مدل شبکه عصبی دارای 9 نورون در لایه پنهان بیشترین تطابق را با دادههای آزمایشی داشته و قادر به پیشگویی درصد جذب مواد جامد و کاهش آب با ضریب همبستگی بهترتیب 93/0 و 99/0 میباشد. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 3,396 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,301 |