آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,501
تعداد مشاهده مقاله8,625,492
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,217,149
. (1391). تأثیر پایدار کننده‌ها و مقدار چربی بر ویژگی‌های همزنی و فیزیکی خامه قنادی. , 1(1), 74-85.
. "تأثیر پایدار کننده‌ها و مقدار چربی بر ویژگی‌های همزنی و فیزیکی خامه قنادی". , 1, 1, 1391, 74-85.
. (1391). 'تأثیر پایدار کننده‌ها و مقدار چربی بر ویژگی‌های همزنی و فیزیکی خامه قنادی', , 1(1), pp. 74-85.
. تأثیر پایدار کننده‌ها و مقدار چربی بر ویژگی‌های همزنی و فیزیکی خامه قنادی. , 1391; 1(1): 74-85.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب