| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,807 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,620,393 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,069,821 |
مقایسه و تاثیر استفاده از رومالهای فرموله شده بهمنظور افزایش ماندگاری نان بربری | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 4، دوره 1، شماره 4، دی 1388، صفحه 43-62 اصل مقاله (1.11 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,500 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 6,652 |
||