| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,812 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,693,526 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,115,887 |
بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازهگیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 7، دوره 1، شماره 4، دی 1388، صفحه 93-113 اصل مقاله (1.76 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,557 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,663 |
||