
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 623 |
تعداد مقالات | 6,503 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,655,709 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,259,434 |
بررسی اثر آنتیاکسیدانی محصول قهوهای شده فروکتوز بر اکسیداسیون چربی و خواص حسی میگو هندی (Penaeus indicus) در شرایط انجماد | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 3، دوره 2، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 27-40 اصل مقاله (225.68 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,174 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,721 |