
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 650 |
تعداد مقالات | 6,788 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,564,537 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,000,103 |
تأثیر صمغ کتیرا بر ویژگیهای فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 4، دوره 2، شماره 2، تیر 1389، صفحه 47-60 اصل مقاله (164.13 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,336 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,063 |