
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 623 |
تعداد مقالات | 6,501 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,624,634 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,214,704 |
تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگیهای حسی و پایداری سس مایونز | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 5، دوره 2، شماره 2، تیر 1389، صفحه 61-80 اصل مقاله (417.55 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,685 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 5,912 |