آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,501
تعداد مشاهده مقاله8,624,634
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,214,704
. (1391). تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگی‌های حسی و پایداری سس مایونز. , 2(2), 61-80.
. "تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگی‌های حسی و پایداری سس مایونز". , 2, 2, 1391, 61-80.
. (1391). 'تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگی‌های حسی و پایداری سس مایونز', , 2(2), pp. 61-80.
. تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگی‌های حسی و پایداری سس مایونز. , 1391; 2(2): 61-80.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب