| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 660 |
| تعداد مقالات | 6,885 |
| تعداد مشاهده مقاله | 10,036,489 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,325,069 |
تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگیهای حسی و پایداری سس مایونز | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 5، دوره 2، شماره 2، تیر 1389، صفحه 61-80 اصل مقاله (417.55 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,816 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 6,075 |
||