| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 651 |
| تعداد مقالات | 6,800 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,595,371 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,037,330 |
تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگیهای حسی و پایداری سس مایونز | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 5، دوره 2، شماره 2، تیر 1389، صفحه 61-80 اصل مقاله (417.55 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,756 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 6,024 |
||