| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 657 |
| تعداد مقالات | 6,849 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,974,441 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,288,620 |
تعیین محتوای کل ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره متانولی اوجی | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 4، دوره 2، شماره 3، مهر 1389، صفحه 43-56 اصل مقاله (264.67 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,404 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 905 |
||